написав goof
В карпатах нема чого ганятися за форелью,краще в Вишівець на річку біля розвідника...
А тут дозволю собі не погодитися!
Хіба не варто поїхати в Карпати хоча б заради цього:
P9270037.jpg
P5310354.jpg
P5310372.jpg
P9270046.jpg
P5310376.jpg
???
І в яких місцях ще і рибку половити?
Стосовно рибалки проблема сильно ускладнюєтья тим, що на хоч який не будь кльов варто розраховуати тільки при більш-менш чистій воді, що в карпатах буває не завжди - пройде в горах дощик - і все - мутняк

. Тому, коли їдеш за 200 км - не знаєш на що попадеш - так сказать "на фарт". Правда класний відпочинок завжди гарантований.

.
Куди їхати:
2 Sasha - конкретних місць для рибалки, напевне, не знайдеш ніде (крім заказників, риборозводників), тому що нікому не хоеться приїхати на своє улюблене місце - і побачити там купу рибаків...
Крім того, ні для кого не секрет, що крім браків є ще контингент, який після свого "відпочинку" лишає цілі купи всякого г..., і то ще добре - якщо купи, а не порозкидують по всьому берегу на пару сотень метрів!
Та і зрештою, на мою думку, форелєва рибалка - це в першу чергу ПОШУК... Бо мона один раз попасти на кльове місце, а приїдеш за 1-2 тижні - а там галяк - русло змінилось, рівень піднявся, або впав і т.п.
Приманки:
№1 - Aglia 1, 0, 00 - проводка: з міляка на глибину.
Для вобів - головне, щоб добре тримав гру і глибину, колір, думаю, якщо і має значення то виключно залежно від умов ловлі, ну і звичайно не переборщити з розміром - це ж не щука.
Більшої ніж на долоню форелі з моєї "кумпанії" ще ніхто не ловив - але копоті такої дає, шо ого-го!
Правда раз зустріли одного чела на річці, розговорились - показав улов - 3 шт: найбільша мала в довжину 50см (вагу не буду вгадувати, щоб не помилитись). найманша - десь 30... І він, козел, їх вже додому спакував!
Але цей факт доводить те, що може попастись і такий екземпляр, що УЛ не потяне. Місцеві кажуть, що в них це нормальний розмір - луплять восени рибу острогами! (а потім кричать, що ми "їм всю рибу вилапали"!!!)
І ще такий прикол - вимучив на одній річці в Карпатах голавля (грам на 300 не більше), то мєсний аборігєн-рибак навіть не знав як ту рибу назвати