Почалось з того, що поїхав з другом на мирну рибу з ночовкою... Взяли по кілька 1-1.5кг коропців. Коптити це як то кажуть святе, але захотілося попробувати щось нове... і так - фарширований карп!
Взяв 2 арпа по 1,3 кг , через хитрі маніпуляції і різні танці з бубном знімаєм шкіру з головою і хвостом разом . Відділяєм мясо від костей (рекомендує прискіпливо вибирати тоненькі кістки з спинки і хвоста - подалі не прийдеться плюватися
), луску і повітряний мішок не викидаєм, а бережно замотуєм в марлю. М"ясо мелем на м"ясорубці , додаєм нарізану кубиками цибулину (3-4 невеликого розміру), 3-4 яйця, можна трошки сухарів , сіль, перець , цукор і "секретну приправу" на смак. Легко замішуєм і начиняєм коропів. Далі берем великий баняк , ставим мішечок з марлею і кістками ріжем кружельцями моркву, додаєм зелень, зверху ставим наших дві рибини, заливаєм водою до половини тіла рибок, накриваєм кришкою і на маленькому вогні доводим до кипіння. Кипить хвилин 30-40, обережно викладаєм рибу по окремих мисках , заливаємо юшкою з баняка і в холодильник на годин 8-10.
Якщо все зробити правильно пальці будуть покусані
- обіцяю!
в мене получилось так :